Skip links

Red de rust!

Festivals, verjaardagen, feestjes, musea: eindelijk kunnen we de schade van de afgelopen twee jaar inhalen. En dat doen we volop!

Maar nu het gedaan is met de lockdown, lijkt het ook wel gedaan met de rust. Want die agenda wordt toch wel weer erg vol… En had je je niet juist voorgenomen om het allemaal iets rustiger aan te gaan doen als alles weer ‘normaal’ zou zijn?

Tijd voor een pas op de plaats dus, om de balans weer even op te maken. Wat doe je wel, wat doe je niet? Hoe ziet je ideale weekend er eigenlijk uit, en hoeveel avonden per week wil je weg zijn of juist thuis?

Wil je alles plannen, of ook ruimte overlaten om op de dag zelf spontaan iets af te spreken?
En hoeveel tijd heb jij eigenlijk nodig voor jezelf…?

❌ Ik zette pre-corona vaak een kruis in mijn agenda om dat laatste vrije avondje veilig te stellen. Misschien werkt het ook voor jou ?

En bij (betere) keuzes maken ontkom je helaas ook niet aan nee zeggen… Lastig hè, als je de ander teleur moet stellen? Maar vergeet niet: soms is die ‘ja’ tegen de ander een ‘nee’ tegen jezelf. En dat is ook niet lief.

Succes met balanceren! Gelukkig is evenwicht niet iets statisch, maar kun je continu bewegen richting balans – denk maar aan de Boomhouding.

En als je weet dat je pas aan je rust toekomt met een beetje hulp of stok achter de deur, dan heb ik goed nieuws voor je: je kunt je nu aanmelden voor de eerstvolgende yoga nidra-avonden op ??????? ?? ????????? en ??????? ?? ???????.

Ik praat je naar een diep loslaten voor lichaam en geest, en jij hoeft alleen maar te liggen en te luisteren. Ontspanning gegarandeerd!
En heb je nog vragen, stuur me een berichtje. Graag tot dan, en hènig an ?

Leave a comment