Skip links

Geslaagd!

Afgelopen week ontving ik mijn diploma van de tweejarige opleiding tot Holistisch Therapeut.

diploma Holistische Therapie

Heel de mens

Voor wie nu een groot vraagteken in haar/zijn hoofd heeft: een holistisch therapeut kijkt naar de mens als geheel en gaat met jou op zoek naar de dieperliggende oorzaken van mentale, emotionele en/of fysieke klachten. Want alles hangt natuurlijk samen. Dus geen snelle symptoombestrijding, maar met echte aandacht voor jouw verhaal en wat er bij jou speelt. Ik heb inmiddels al vaak mogen zien hoeveel heldere inzichten en verrassende resultaten dit oplevert.

 

Technieken op maat

Tijdens de sessie gebruik ik verschillende behandeltechnieken, waaronder Reiki, coachingsmethodes, opstellingen, edelstenen en klankschalen. Ik stem me af op wat er nodig is op dat moment voor jou.
 

Voor uiteenlopende vragen

Wanneer ga je dan naar een holistisch therapeut? Je kunt met uiteenlopende vragen terecht. Van slaapproblemen tot schouderklachten, van hoofdpijn tot moeite met keuzes in je loopbaan of relaties, en nog veel meer. Holistische therapie is daarmee een waardevolle aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.
 

Behandelingen voor vrouwen

Ik wil mijn studio de komende tijd dan ook gaan uitbreiden met holistische therapie en Reiki voor vrouwen. Stay tuned voor meer info hierover!
 
PS: Gaat het meteen al kriebelen? Stuur me dan even een appje of mailtje, dan kan ik je wat meer vertellen over de mogelijkheden.
 

Leave a comment