Skip links

geef yoga cadeau

geef yoga cadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, waarmee je iemand een heerlijk moment van ontspanning geeft? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee – er is niets leuker dan mensen blij maken!

mogelijkheden

Onderstaande cadeaus komen in de vorm van een mooie, gepersonaliseerde digitale cadeaukaart.

 • Geef een privéles cadeau
  De inhoud van de les maak ik op maat voor de ontvanger. Locatie: bij de ontvanger, op de Yogazolder of online, in overleg. Het is ook mogelijk om als groep een (thema)les te volgen.
 • Geef een persoonlijke ontspanningssessie cadeau
  De ontvanger krijgt een geluidsopname met een ontspanningssessie (yoga nidra) die ik speciaal voor hem of haar inspreek. Ik neem hierin ook de naam van diegene op en desgewenst ook een persoonlijke boodschap. Thema van de sessie en de lengte (15-60 min) is in overleg. De opname kan onbeperkt worden afgeluisterd, de ontvanger heeft dus altijd een moment van ontspanning binnen handbereik.
 • Geef een yoga nidra-les cadeau
  Ik geef regelmatig yoga nidra-lessen in de Yogazolder aan kleine groepen. Yoga nidra is een zeer ontspannende vorm van yoga die voor iedereen geschikt is. Het lichaam ligt stil en ontspannen terwijl je luistert naar een rustgevende stem. Je kunt een of meerdere lessen cadeau geven.
 • Iets anders?
  Heb je andere creatieve ideeën? Laat het weten, dan kijken we wat er mogelijk is!
yoga cadeau