Skip links

geef yoga cadeau

geef yoga cadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, waarmee je iemand een heerlijk moment van ontspanning geeft? Verras een dierbare dan met een yoga cadeaubon.
Laat me via het contactformulier weten wat je wensen zijn. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden- er is niets leuker dan mensen blij maken!

mogelijkheden

Onderstaande cadeaus komen in de vorm van een mooie, gepersonaliseerde digitale cadeaubon:

Cadeaubon Yoga met Carolien
Geef yoga cadeau

geef een privéles of duoles cadeau

De inhoud van de les stem ik helemaal af op de ontvanger. De tweede persoon doet gratis mee, dus je kunt er ook een duoles voor jullie beiden van maken! Het is ook mogelijk om als groep een (thema)les te volgen.

Locatie: op de Yogazolder, of in overleg bij de ontvanger of online.
Een privéles voor 1 of 2 personen kost €60 per uur. Wil je met een groepje een les volgen, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, neem dan contact op voor een prijs op maat.

geef een groepsles Yoga Nidra of Mindful Yoga cadeau

Voor €15 geef je 1 groepsles Mindful Yoga of Yoga Nidra cadeau van 75 minuten in een groep van maximaal 4 deelnemers. De ontvanger kan kiezen waar haar of zijn voorkeur naar uitgaat.
Yoga nidra is een zeer ontspannende vorm van yoga die voor iedereen geschikt is. Het lichaam ligt stil en ontspannen terwijl je luistert naar een rustgevende stem.
Bij Mindful Yoga is er ruimte voor meditatie en ontspanning en daarnaast doen we milde fysieke oefeningen voor meer flexibiliteit en kracht. Ook voor beginners.
Je kunt een of meerdere lessen cadeau geven.

geef een persoonlijke audiomeditatie cadeau

De ontvanger krijgt een geluidsopname met een audiomeditatie (yoga nidra) die ik speciaal voor haar of hem inspreek. Ik neem hierin ook de naam van diegene op en desgewenst ook een persoonlijke boodschap. Thema van de sessie en de lengte (15-45 min) is in overleg. De opname kan onbeperkt worden afgeluisterd, de ontvanger heeft dus altijd een moment van ontspanning binnen handbereik.
Kosten:

  • 15 min = €30
  • 30 min = €60
  • 45 min = €90

iets anders?

Heb je andere creatieve ideeën? Laat het weten, dan kijken we wat er mogelijk is!

geldigheid

De cadeaubon is een jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.