Skip links

Eindejaarsactie: Samen naar yoga voor de prijs van 1

Samen zijn de dingen vaak makkelijker. Wil je (weer) beginnen met yoga, maar kom je er telkens niet aan toe? Of zou je graag eens die ene vriend(in) of dat familielid meenemen voor wie yoga ook zo goed zou zijn? Dan is dit je kans.

Eindejaarsactie: Samen naar yoga voor de prijs van 1

Vanaf vandaag tot eind december geldt voor alle groepslessen in deze periode namelijk dat je samen een plekje boekt voor de prijs van 1. Concreet is dat €7.50 per persoon.

Dus trommel iemand op en kom samen! Zo weet je zeker dat je van de bank af komt ? en doe je iets leuks met z’n tweeën.

samen is het beter

Op = op

Klinkt dat goed? Boek dan snel jullie matjes. Omdat ik werk met kleine groepen van maximaal 4 personen per les, zijn de plekken snel vergeven.

Kies voor de Mindful Yoga (elke dinsdagavond om 19.45u) of een Yoga Nidra-sessie.
In de actieperiode is er 1 Yoga Nidra-sessie, op vrijdagavond 10 december. Hiervoor zijn op dit moment nog maar 2 plekken beschikbaar, dus wie het eerst komt…

Voor de Mindful Yoga kun je kiezen uit de volgende data:

  • 23 november
  • 30 november (nog 2 plekken)
  • 7 december (nog 2 plekken)
  • 14 december (nog 4 plekken)
  • 21 december (nog 1 plek).

Hoe werkt het?

Ga naar het aanmeldformulier van de les van jouw keuze (Mindful Yoga of Yoga Nidra). Kruis het hokje ‘Eindejaarsactie’ aan en vermeld de naam van degene met wie je komt. Degene met wie je komt, doorloopt dezelfde stappen. Zodra jullie beiden het bedrag hebben overgemaakt, is jullie plekje geboekt!

En als ik al geboekt had?

Heb je al een matje geboekt voor een van de groepslessen in deze periode? Natuurlijk profiteer jij dan ook van de Eindejaarsactie. Je bent van harte welkom om gratis iemand mee te nemen naar jouw les (zolang er plek is). Stuur me even een mailtje of appje, dan regelen we het.

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel of mail me dan dan gerust!

Leave a comment